.

.

Sunday, March 7, 2010

flags 
 

  

  

  

  

  

  
 I started making these flags, from thrifted fabrics, before Christmas but did not find the time to finnish the project. The past week I've been able to steal a few moments for sewing, so a lot of UFO's turned FFO's (UnFinnished Object to Finally Finnished Object)!

More FFO's to come!

What have you been up to lately?

Wish you all a good week! 

3 comments:

maria. said...

Har ett exakt likadant projekt på gång, men mitt är väldigt långt ifrån färdigt (tyg + snedremsa oklippt i skåpet), men en vacker dag så... Inspiration och ork kan komma plötsligt! Tror att jag ska hinna med mycket då jag är mammaledig (bebisen som ska vara snäll och sova långa pass kommer i augusti) så om inte förr så då ska jag fixa flaggorna.

Sofie said...

ja, ibland kan barnen ge en en eller några timmar egen tid (o då gäller det att inte sätta sig framför datorn, för i så fall försvann den tiden snabbt)! å vad jag unnar dig mammaledigheten o allt vad det för med sig, då tänker jag främst på barnet, men även ovannämnda egen tid.
E o M sover båda bra på dagarna, men M sämre på natten, så orken har varit på upphällningen. men förra veckans sportlov med make hemma o far- o morförälderbesök fyllde tanken. hann även med loppisbesök med P utan barna o det var en inspirationshöjare!
kram o god preggotid! (inte ett ord jag diggar, men skrev det nu i alla fall..)
s

Anonymous said...

åh, vad härligt. det blir säkert jättefint när du sätter upp flaggorna.:)/monica