.

.

.

Thursday, October 22, 2009

the first thing


The first thing I made in the oven after our "kitchen opening" was meringue. I had had to make two batches of aioli earlier during the day. I failed with the first batch, so after the second batch I had four egg whites left. So late in the evening I made a baking tin of small white mountains. I got a sugar overdose that night, but oh, how good they were!


What is your choice of sweet if you get to baking?

Have a good day!

3 comments:

Sandra D said...

Jag kan rekommendera att blanda ner en påse krossad turkisk peppar i marängsmeten så blir det turkiska maränger. Uuuuunderbara! :D

maria. said...

Kaka. Har världens bästa (och enklaste) sockerkaksrecept som man kan mixtra med i det oändliga. Eller muffins.

alegni said...

örfilar/kanelbullar är mina absoluta favoriter, men jag bakar dem väldigt sällan. får familjen välja, säger de kladdkaka eller äppelpaj.
jag använder hela ägg när jag gör aioli, så slipper jag fundera ut vad jag ska göra med vitorna :)