.

.

Friday, March 9, 2007

Egendomligheterna

Bloggleken fortsätter. Annette Kronholm-Cederberg utmanade mig och här kommer mina svar.

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/ egendomliga saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mera information.

Sofies egendomligheter:

1. Jag är en oordningsam person om man ser ytan, dvs på mina golv eller bordsytor, men i mina skåp måste jag ha näst intill perfekt ordning, speciellt i klädskåpet och -hyllan!
2. Jag har ful ovana att lämna mat på tallriken.
3. Personer som gör mig följe på café blir lätt irriterade att diskutera med mig, för jag sitter och glor på folk utanför och glömmer att prata, kan hända mitt i en mening. Min man har kampanj på gång: att alltid sätta mig med ryggen mot fönstret då vi är på kaffe.
4. Jag kan bli så inne i tv-tittande att hakan faller på mig och jag sitter med öppen mun lång stund och följer dumburken. Försök få kontakt med mig och du kan hamna och vänta en stund före jag reagerar.
5. Jag pratar ofta högt för mig själv. Endera övar jag engelskan, eller någon sång. Eller så ber jag eller så iscensätter jag ett skådespel eller går igenom en situation.
6. Jag är en samlare och har överdrivet mycket garn, tyger, knappar och andra småsaker, små pafflådor, saker från loppis, osv, där hemma. Älskar sån:)!

Man riskerar nu att ”tagga” personer som redan blivit ”tagna”, men vi kör. Känn er utmanade!:
Dan-Anders Ventus
Erika Rönngård
Birgitta Udd
Monica Linnea Ahlskog
Patrik Hagman
Amanda Audas-Kass


Dagens bild: jag avporträtterad i tvättmaskinens glaslucka. Tisdagens bykande genomfördes och medförde fina bildidéer:)

Ha en bra dag och skönt veckoslut!
S

4 comments:

malin said...

snygg bild! jag hade också utmanat dig, men jag skrev det bara på min blogg och sa det inte till dig, det var kanske dumt gjort, hihi. Nu fick jag i alla fall veta lite konstigheter om dig, trevligt. Jag känner igen det där med att prata för sig själv för att gå igenom situationer, jag går igenom både sådana som har hänt, sådana som kunde ha hänt och sådana som absolut aldrig kommer att hända men som kräver lite testning i alla fall! Ha det bra!

fia lotta jansson said...

hejsan
och tack för kommentaren! jag är lite nyfiken på vem du är, malin vet jag, men inte mera. Vill du avslöja?
Sofie

Anonymous said...

Kommer att tänka på psalm 239 när jag ser sockorna, h Dadi

Anonymous said...

klart jag antar din utmaning. Vad roligt. På tal om något annat så hoppas jag att det är okej att jag stal lite av er cd-hyll design...jag ska fixa eget alfabet ikväll..köpte lite grejer.tyckte er cd-hylla var så snygg.kram/monica