Oh, the delicious colours of beetroot soup! It is very easy to make. I just threw the vegetables in the saucepan without measuring, so when you make it, just take as much as you wish of desired vegetable (I took so much vegetables that 1,5 l water almost covered when all ingridients were in the saucepan). Here goes my version:
Beautiful Red Soup
about 1.5 l water
2 organic herb stock cube (Herbamare has a good one)
beetroot
carrots
potatoes
yellow onion
garlic
(coconut milk)
pepper
lemon juice
salt
Cut the vegetables into smaller pieces.
Firstly boil the beetroots and carrots in water with stock cubes for about 20 min.
Then add the potatoes, onion and garlic and boil for another 15 min.
Use a mixer to make the soup smooth.
I added some coconut milk for looks (to get a bit pinker soup:) and a little for taste.
Spice the soup with pepper, lemon juice and salt.
Add yoghurt for that little extra when you serve it!
What is your favourite soup?
Puss och kram!
2 comments:
Det är ju nästan precis vad vi åt igår! Jag hade en palsternacka med, tog vad som fanns i skåpet, och fräste löken. Grönsaksbuljongen var slut, men jag kryddade med salt, peppar, mejram och timjan. Grynost till.
Men min favorit är en indisk kyklingsoppa ur boken Soppor, bröd och röror (Eisenman). Gillar du soppor ska du hålla upp ögonen efter den!
Mmmmm... Du fortsätter vara kreativ, ser GOTT ut! Vacker färg!Grömt fint med Magda Sofie, ljuvligt! Väntar på att få se er & vi ska absolut laga julgodis!! :) 22december kanske? VÄNTAR! Idag e ja ledi, eller börjar vaka 22:02 & har 2 nätter. Sen till Oslo, johooooo!!!
Min favorit soppa är den vegetariska curry soppan som du lärt mej. Har kokat den flera gånger sedan dess, mmmmmmm!
KRAAAAAAM sis
Post a Comment